Kako do nas?

  1) AUTOMOBILOM

Iz smjera Austrije i Mađarske preko Zagreba do Zadra, te tada trajektom Zadar – Preko do mjesta Preko na otoku Ugljanu, a onda nastaviti vožnju automobilom, cestom oznake 110, iz Preka prema Kukljici do koje ima 5 km.

Iz smjera Italije preko Rijeke i Zadra te trajektom Zadar – Preko do mjesta Preko na otoku Ugljanu, a onda nastaviti vožnju automobilom, cestom oznake 110, iz Preka prema Kukljici do koje ima 5 km.

Ako pak dolazite sa južne strane iz smjera Splita, u Biogradu na moru uzimate trajekt do Tkona na otoku Pašmanu, a kako su otok Pašman i otok Ugljan povezani mostom, u Tkonu nastavljate vožnju automobilom do 25 km udaljene Kukljice na otoku Ugljanu.

  2) BRODOM

Brodom je tuzemnim linijama moguće doći iz pravca Rijeke, Splita ili Dubrovnika u Zadar, te nadalje trajektom iz Zadra za Preko (otok Ugljan) ili iz Biograda na moru za Tkon (otok Pašman). Otoci su cestovno povezani mostom.

Iz Italije voze međunarodne linije na relaciji Ancona-Zadar, Ancona-Split i Dubrovnik-Bari.

  3) AVIONOM

Zračna luka Zadar u Zemuniku povezana je sa brojnim europskim zračnim lukama, a preko Zračne luke u Zagrebu povezanost sa Europom je još veća. Zračna luka Zadar udaljena je od Kukljice svega 30 km, te je taj dio puta moguće proći autobusom, zahvaljujući brojnim autobusnim linijama i trajektom, ili pak na ležerniji način - taxi prijevozom.

  4) AUTOBUSOM

Zadarski autobusni kolodvor povezan je sa brojnim hrvatskim i europskim destinacijama, a  zagrebački autobusni kolodvor ima još veću povezanost sa Europom. Nadalje je potrebno uzeti trajekt za Preko i tada otočnom autobusnom linijom ili taxi službom u Kukljicu.

  5) VLAKOM

Iz svih europskih destinacija preko Zagreba do Željezničkog kolodvora u Zadru i dalje trajektom za Preko ili Tkon i tada otočnom autobusnom linijom ili taxi službom u Kukljicu.

Korisni linkovi

HAK Hrvatske autoceste
Jadrolinija SNAV
Zračna luka Zadar Zračna luka Zagreb
Autobusni kolodvor Zadar Autobusni kolodvor Zagreb
Autobusni kolodvor Split Autobusni kolodvor Rijeka
Hrvatske željeznice TZ Kukljica